Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sachr dort z jablek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 872 kJ /
3 315 kcal
Bílkoviny63,19 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,15 g
Tuky95,92 g
– nasycené25,80 g
– nenasycené61,16 g
–– mononenasycené41,34 g
–– polynenasycené19,82 g
––– omega 31,41 g
Vláknina24,10 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 555 mg
Sůl1,89 g
Sacharidy537,80 g
– cukry341,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
300 g 300 g cukru krystal Cukr bílý 300 g
300 g 300 g jemně nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 300 g
100 g 100 g rozpuštěného tuku (Hera, máslo) Margarín 100 g
40 g 40 g kakaa Kakao prášek 40 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
rybízová marmeláda (nebo višňová) Marmeláda z červeného rybízu
čokoládová poleva Čokoládová poleva
vlašské ořechy na ozdobu Vlašské ořechy
tuk a hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.