Nutriční hodnoty (Sachr dort z jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 872 kJ / 3 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,15 g |
Tuky | 95,92 g |
– nasycené | 25,80 g |
– nenasycené | 61,16 g |
–– mononenasycené | 41,34 g |
–– polynenasycené | 19,82 g |
––– omega 3 | 1,41 g |
Vláknina | 24,10 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 555 mg |
Sůl | 1,89 g |
Sacharidy | 537,80 g |
– cukry | 341,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
300 g 300 g cukru krystal | Cukr bílý | 300 g |
300 g 300 g jemně nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
100 g 100 g rozpuštěného tuku (Hera, máslo) | Margarín | 100 g |
40 g 40 g kakaa | Kakao prášek | 40 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
rybízová marmeláda (nebo višňová) | Marmeláda z červeného rybízu | |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
vlašské ořechy na ozdobu | Vlašské ořechy | |
tuk a hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |