Nutriční hodnoty (Citronová babeta II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 316 kJ / 4 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 146,06 g |
– nasycené | 13,77 g |
– nenasycené | 121,03 g |
–– mononenasycené | 85,10 g |
–– polynenasycené | 35,93 g |
––– omega 3 | 10,31 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 629,06 g |
– cukry | 263,06 g |
––– laktóza | 3,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 hrnku 1/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 62.5 ml |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
olej | Olej řepkový | |
hrubou mouku na vysypání pekáče | Mouka pšeničná hrubá |