Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová roláda, dušená v zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 055 kJ /
730 kcal
Bílkoviny66,34 g
– z toho živočišné bílkoviny64,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,48 g
Tuky42,39 g
– nasycené15,72 g
– nenasycené21,78 g
–– mononenasycené15,64 g
–– polynenasycené6,14 g
––– omega 30,21 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 658 mg
Sodík 2,10 g
Sůl5,02 g
Sacharidy19,20 g
– cukry12,70 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřové maso z kterého lze udělat plát plát Vepřová kýta
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g salámu Polosuchý salám 100 g
100 g 100 g tvrdého sýra (může být i Niva) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
koření gyros Provensálské koření
bazalka Bazalka čerstvá
mražená Baby zelenina nebo čerstvá Baby karotka
1 1 celá mrkev Mrkev čerstvá 50 g
olivový olej Olej olivový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.