Nutriční hodnoty (Vepřová roláda, dušená v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 055 kJ / 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 42,39 g |
– nasycené | 15,72 g |
– nenasycené | 21,78 g |
–– mononenasycené | 15,64 g |
–– polynenasycené | 6,14 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 658 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,02 g |
Sacharidy | 19,20 g |
– cukry | 12,70 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové maso z kterého lze udělat plát plát | Vepřová kýta | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g salámu | Polosuchý salám | 100 g |
100 g 100 g tvrdého sýra (může být i Niva) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
koření gyros | Provensálské koření | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
mražená Baby zelenina nebo čerstvá | Baby karotka | |
1 1 celá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
olivový olej | Olej olivový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka | Pažitka čerstvá |