Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koleno v římském hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 812 kJ /
911 kcal
Bílkoviny24,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,36 g
Tuky1,50 g
– nasycené0,19 g
– nenasycené0,19 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,14 g
––– omega 30,10 g
Vláknina36,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy186,60 g
– cukry19,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 přední kolena vykostěná Vepřové koleno bez kosti
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
pepř Pepř černý
případně majoránka nebo jiné oblíbené koření Majoránka sušená
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
2 2 cibule kostky Cibule čerstvá 140 g
1/2 paličky 1/2 paličky česneku (případně více) pokrájet na plátky Česnek čerstvý 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.