Nutriční hodnoty (Koleno v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 812 kJ / 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,36 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,19 g |
– nenasycené | 0,19 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 186,60 g |
– cukry | 19,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 přední kolena vykostěná | Vepřové koleno bez kosti | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
případně majoránka nebo jiné oblíbené koření | Majoránka sušená | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 2 cibule kostky | Cibule čerstvá | 140 g |
1/2 paličky 1/2 paličky česneku (případně více) pokrájet na plátky | Česnek čerstvý | 40 g |