Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špekové knedlíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 604 kJ /
2 534 kcal
Bílkoviny101,56 g
– z toho živočišné bílkoviny56,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,00 g
Tuky88,52 g
– nasycené25,40 g
– nenasycené43,17 g
–– mononenasycené33,89 g
–– polynenasycené9,28 g
––– omega 30,55 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 628 mg
Sodík 4,44 g
Sůl10,72 g
Sacharidy325,60 g
– cukry57,70 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 200 g
400 g 400 g starší veky (nejlépe z předešlého dne) Veka 400 g
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 menší vejce Vejce slepičí 140 g
1 špetka 1 špetka muškátového květu Muškát květ sušený
několik několik snítek petrželky (nebo 1/2 lžičky sušené) Petržel nať čerstvá
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.