Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nepečený dort z jablek a hrušek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie10 426 kJ /
2 492 kcal
Bílkoviny35,64 g
– z toho živočišné bílkoviny8,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,24 g
Tuky16,82 g
– nasycené4,94 g
– nenasycené10,03 g
–– mononenasycené2,32 g
–– polynenasycené7,71 g
––– omega 30,78 g
Vláknina70,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy514,30 g
– cukry400,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 velkých jablek Jablko čerstvé 1500 g
5 5 větších hrušek Hruška čerstvá 650 g
1,5 - 2 balíčky 1,5 - 2 balíčky světlých dětských piškotů Piškoty 210 g
3 - 4 lžíce 3 - 4 lžíce medu (podle zralosti a kyselosti ovoce) Med nepasterovaný 126 g
1/2 1/2 - 1 litr vody Voda
1/2 lžíce 1/2 lžíce skořice Skořice ceylonská 7.5 g
2 2 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
1 1 čirá dortová želatina Želatina vepřová
1 1 Jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 hruška na ozdobení Hruška čerstvá 130 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.