Nutriční hodnoty (Nepečený dort z jablek a hrušek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 10 426 kJ / 2 492 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,24 g |
Tuky | 16,82 g |
– nasycené | 4,94 g |
– nenasycené | 10,03 g |
–– mononenasycené | 2,32 g |
–– polynenasycené | 7,71 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 70,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 514,30 g |
– cukry | 400,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 velkých jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
5 5 větších hrušek | Hruška čerstvá | 650 g |
1,5 - 2 balíčky 1,5 - 2 balíčky světlých dětských piškotů | Piškoty | 210 g |
3 - 4 lžíce 3 - 4 lžíce medu (podle zralosti a kyselosti ovoce) | Med nepasterovaný | 126 g |
1/2 1/2 - 1 litr vody | Voda | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 7.5 g |
2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
1 1 čirá dortová želatina | Želatina vepřová | |
1 1 Jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 hruška na ozdobení | Hruška čerstvá | 130 g |