Nutriční hodnoty (Podzimní „VEPŘ“ speciál)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 993 kJ / 3 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 247,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 244,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 219,80 g |
– nasycené | 90,55 g |
– nenasycené | 104,96 g |
–– mononenasycené | 87,50 g |
–– polynenasycené | 17,45 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 2,60 g |
Sodík | 4,57 g |
Sůl | 11,70 g |
Sacharidy | 32,00 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 dkg 40 dkg vepřové plecko (kýta,kotleta) | Vepřová plec | 400 g |
30 dkg 30 dkg vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
30 dkg 30 dkg vykrájených vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | 300 g |
30 dkg 30 dkg vepřové srdce | Srdce vepřové | 300 g |
20 dkg 20 dkg prorostlé slaniny | Špek | 200 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
8-10 kuliček 8-10 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
1 balení 1 balení koření Krkovička | Grilovací koření | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
8 kuliček 8 kuliček nového koření | Nové koření | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý |