Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní „VEPŘ“ speciál)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 993 kJ /
3 105 kcal
Bílkoviny247,04 g
– z toho živočišné bílkoviny244,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,94 g
Tuky219,80 g
– nasycené90,55 g
– nenasycené104,96 g
–– mononenasycené87,50 g
–– polynenasycené17,45 g
––– omega 30,43 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 2,60 g
Sodík 4,57 g
Sůl11,70 g
Sacharidy32,00 g
– cukry12,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 dkg 40 dkg vepřové plecko (kýta,kotleta) Vepřová plec 400 g
30 dkg 30 dkg vepřových jater Játra vepřová 300 g
30 dkg 30 dkg vykrájených vepřových ledvinek Ledviny vepřové 300 g
30 dkg 30 dkg vepřové srdce Srdce vepřové 300 g
20 dkg 20 dkg prorostlé slaniny Špek 200 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
8-10 kuliček 8-10 kuliček jalovce Jalovec sušený
1 balení 1 balení koření Krkovička Grilovací koření
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
8 kuliček 8 kuliček nového koření Nové koření
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.