Nutriční hodnoty (Chuťovková pěna ze žloutků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 587 kJ / 2 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 234,45 g |
– nasycené | 123,30 g |
– nenasycené | 91,90 g |
–– mononenasycené | 80,10 g |
–– polynenasycené | 11,80 g |
––– omega 3 | 0,89 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,65 g |
Sodík | 3,01 g |
Sůl | 7,55 g |
Sacharidy | 5,05 g |
– cukry | 1,60 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 uvařených vaječných žloutků | Vaječný žloutek | 230 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
30 g 30 g sardelové pasty | Sardelová pasta | 30 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
sardelová očka | Ančovičky v oleji | |
1 1 sterilovaná okurka | Okurka polní zavařená | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1/2 1/2 křepelčího vejce | Vejce křepelčí | |
majonéza | Majonéza | |
1 1 čerstvá kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pečivo | Houska pšeničná |