Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chuťovková pěna ze žloutků)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 587 kJ /
2 291 kcal
Bílkoviny40,30 g
– z toho živočišné bílkoviny40,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky234,45 g
– nasycené123,30 g
– nenasycené91,90 g
–– mononenasycené80,10 g
–– polynenasycené11,80 g
––– omega 30,89 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,65 g
Sodík 3,01 g
Sůl7,55 g
Sacharidy5,05 g
– cukry1,60 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 uvařených vaječných žloutků Vaječný žloutek 230 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
30 g 30 g sardelové pasty Sardelová pasta 30 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
sardelová očka Ančovičky v oleji
1 1 sterilovaná okurka Okurka polní zavařená
petrželka Petržel nať čerstvá
1/2 1/2 křepelčího vejce Vejce křepelčí
majonéza Majonéza
1 1 čerstvá kapie Paprika červená čerstvá 250 g
petrželka Petržel nať čerstvá
pečivo Houska pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.