Nutriční hodnoty (Vepřové v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 539 kJ / 1 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 43,04 g |
– nasycené | 10,64 g |
– nenasycené | 21,46 g |
–– mononenasycené | 18,34 g |
–– polynenasycené | 3,12 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 1000 g cca 1000 g vepřového plecka (kostky) | Vepřová plec | 1000 g |
10 ks 10 ks překrojených sušených švestek | Švestky sušené | |
cca 1,5 cca 1,5 polévkové lžíce čerstvého zázvoru nebo 1-2 kávové lžičky sušeného | Zázvor čerstvý | |
2 2 očištěná jablka (kostky) | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 pórek (kolečka) | Pórek čerstvý | |
3-4 3-4 polévkové lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská |