Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové v římském hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 539 kJ /
1 324 kcal
Bílkoviny200,20 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky43,04 g
– nasycené10,64 g
– nenasycené21,46 g
–– mononenasycené18,34 g
–– polynenasycené3,12 g
––– omega 30,28 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 510 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy30,00 g
– cukry28,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 1000 g cca 1000 g vepřového plecka (kostky) Vepřová plec 1000 g
10 ks 10 ks překrojených sušených švestek Švestky sušené
cca 1,5 cca 1,5 polévkové lžíce čerstvého zázvoru nebo 1-2 kávové lžičky sušeného Zázvor čerstvý
2 2 očištěná jablka (kostky) Jablko čerstvé 300 g
1 1 pórek (kolečka) Pórek čerstvý
3-4 3-4 polévkové lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.