Nutriční hodnoty (Vepřové Hokkaidó)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 161 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,70 g |
Tuky | 21,90 g |
– nasycené | 5,27 g |
– nenasycené | 11,36 g |
–– mononenasycené | 9,02 g |
–– polynenasycené | 2,35 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 54,25 g |
– cukry | 40,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa | Vepřová kýta | 600 g |
2 2 čerstvé kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
300 - 400 g 300 - 400 g dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 350 g |
koření Grilovaná zelenina od Vitany | Provensálské koření | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
popř. ústřicová omáčka (nebo sojová omáčka) | Ústřicová omáčka |