Nutriční hodnoty (Lančmít jako paprikáš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 870 kJ / 1 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,13 g |
Tuky | 128,00 g |
– nasycené | 66,00 g |
– nenasycené | 59,30 g |
–– mononenasycené | 47,93 g |
–– polynenasycené | 11,38 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 4,75 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 45,25 g |
– cukry | 25,75 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva lančmítu | ||
100 g 100 g sádla | Sádlo vepřové | 100 g |
25 g 25 g sladké papriky | Paprika červená sušená | 25 g |
25 g 25 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
1/4 l 1/4 l smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |