Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sojové maso s rajčatovou passatou a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 633 kJ /
390 kcal
Bílkoviny45,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,26 g
Tuky2,08 g
– nasycené0,24 g
– nenasycené1,24 g
–– mononenasycené0,40 g
–– polynenasycené0,84 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy38,30 g
– cukry2,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g sojového masa (použili jsme nudličky) Sójové maso 100 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
3 stonky 3 stonky jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
olej na restování Olej řepkový
300 ml 300 ml passaty (rajčatové pyré)
mraženou zeleninu (brokolice,kukuřice,hrášek,mrkve) Mrkev mražená
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.