Nutriční hodnoty (Sojové maso s rajčatovou passatou a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 633 kJ / 390 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,26 g |
Tuky | 2,08 g |
– nasycené | 0,24 g |
– nenasycené | 1,24 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,84 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 38,30 g |
– cukry | 2,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g sojového masa (použili jsme nudličky) | Sójové maso | 100 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
3 stonky 3 stonky jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
olej na restování | Olej řepkový | |
300 ml 300 ml passaty (rajčatové pyré) | ||
mraženou zeleninu (brokolice,kukuřice,hrášek,mrkve) | Mrkev mražená | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý |