Nutriční hodnoty (Jehněčí na zelenině s česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 099 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,35 g |
Tuky | 42,58 g |
– nasycené | 20,70 g |
– nenasycené | 21,33 g |
–– mononenasycené | 18,12 g |
–– polynenasycené | 3,20 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 11,89 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 872 mg |
Sůl | 2,14 g |
Sacharidy | 20,48 g |
– cukry | 7,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jehněčí kýta (nebo kůzlečí, lze použít i maso skopové, hovězí, telecí apod.) | Jehněčí kýta | |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1/2 1/2 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 25 g |
30 g 30 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 30 g |
30 g 30 g celeru | Celer bulva čerstvá | 30 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
česneková pasta | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |