Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí na zelenině s česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 099 kJ /
502 kcal
Bílkoviny6,10 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,35 g
Tuky42,58 g
– nasycené20,70 g
– nenasycené21,33 g
–– mononenasycené18,12 g
–– polynenasycené3,20 g
––– omega 30,05 g
Vláknina11,89 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 872 mg
Sůl2,14 g
Sacharidy20,48 g
– cukry7,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jehněčí kýta (nebo kůzlečí, lze použít i maso skopové, hovězí, telecí apod.) Jehněčí kýta
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
1/2 1/2 střední mrkve Mrkev čerstvá 25 g
30 g 30 g petržele Petržel kořenová čerstvá 30 g
30 g 30 g celeru Celer bulva čerstvá 30 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
česneková pasta Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.