Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kyselé brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 626 kJ /
1 345 kcal
Bílkoviny21,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,96 g
Tuky56,34 g
– nasycené3,85 g
– nenasycené49,06 g
–– mononenasycené34,71 g
–– polynenasycené14,36 g
––– omega 34,61 g
Vláknina30,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy174,60 g
– cukry18,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
4 4 kyselé okurky Okurka polní zavařená
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
vývar nebo (1 kostka bujonu a 1/4 l vody) Vývar masový
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
mletý pepř Pepř černý mletý
asi 5 lžic asi 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.