Nutriční hodnoty (Kyselé brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 626 kJ / 1 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,96 g |
Tuky | 56,34 g |
– nasycené | 3,85 g |
– nenasycené | 49,06 g |
–– mononenasycené | 34,71 g |
–– polynenasycené | 14,36 g |
––– omega 3 | 4,61 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 72 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 174,60 g |
– cukry | 18,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
vývar nebo (1 kostka bujonu a 1/4 l vody) | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
asi 5 lžic asi 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |