Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bienenstich-Včelí píchnutí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 660 kJ /
2 309 kcal
Bílkoviny59,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky32,74 g
– nasycené7,78 g
– nenasycené15,25 g
–– mononenasycené11,45 g
–– polynenasycené3,80 g
––– omega 30,11 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 463 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy440,10 g
– cukry255,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce (sníh) Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
4 PL 4 PL teplé vody Voda 72 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
mandlové lupínky Mandle loupané
máslo Máslo kravské
cukr kystal Cukr bílý
2 2 šlehačky (250 ml) Šlehačka 35%
1 1 pudink bez vaření dr. Oetker kakaový Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.