Nutriční hodnoty (Bienenstich-Včelí píchnutí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 660 kJ / 2 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 32,74 g |
– nasycené | 7,78 g |
– nenasycené | 15,25 g |
–– mononenasycené | 11,45 g |
–– polynenasycené | 3,80 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 440,10 g |
– cukry | 255,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce (sníh) | Vejce slepičí | 280 g |
250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
4 PL 4 PL teplé vody | Voda | 72 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
mandlové lupínky | Mandle loupané | |
máslo | Máslo kravské | |
cukr kystal | Cukr bílý | |
2 2 šlehačky (250 ml) | Šlehačka 35% | |
1 1 pudink bez vaření dr. Oetker kakaový | Puding v prášku |