Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kardinálův řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie17 930 kJ /
4 285 kcal
Bílkoviny79,08 g
– z toho živočišné bílkoviny69,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,20 g
Tuky267,22 g
– nasycené160,40 g
– nenasycené86,74 g
–– mononenasycené75,03 g
–– polynenasycené11,71 g
––– omega 32,48 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 2,12 g
Sodík 931 mg
Sůl2,58 g
Sacharidy389,80 g
– cukry326,50 g
––– laktóza22,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
80 g 80 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
0,5 0,5 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
6 6 bílků Vaječný bílek 198 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
750 ml 750 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 750 ml
1 1 malá konzerva mandarinek (marmeláda) Mandarinka zavařená
šlehačka (není nutné) Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.