Nutriční hodnoty (Kardinálův řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 17 930 kJ / 4 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,20 g |
Tuky | 267,22 g |
– nasycené | 160,40 g |
– nenasycené | 86,74 g |
–– mononenasycené | 75,03 g |
–– polynenasycené | 11,71 g |
––– omega 3 | 2,48 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 2,12 g |
Sodík | 931 mg |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 389,80 g |
– cukry | 326,50 g |
––– laktóza | 22,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
0,5 0,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
750 ml 750 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 750 ml |
1 1 malá konzerva mandarinek (marmeláda) | Mandarinka zavařená | |
šlehačka (není nutné) | Šlehačka 35% |