Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno mrkvový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie31 497 kJ /
7 528 kcal
Bílkoviny125,86 g
– z toho živočišné bílkoviny85,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,30 g
Tuky592,03 g
– nasycené154,54 g
– nenasycené409,35 g
–– mononenasycené302,63 g
–– polynenasycené106,72 g
––– omega 331,64 g
Vláknina40,85 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 782 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy403,65 g
– cukry104,75 g
––– laktóza49,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku pohankové mouky Mouka pohanková 375 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku celozrnné pšeničné
3 lžíce 3 lžíce dia cukru Xylitol
1,5 hrnku 1,5 hrnku oleje Olej řepkový 375 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka (nebo vody) Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
300 g 300 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 300 ml
300 g 300 g ovocného jogurtu ( já použila choceňský jahodový) Jogurt kravský bílý 3,5% 300 ml
2 lžíce 2 lžíce dia cukru Xylitol
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 lžíce 2 lžíce limetkové (citronové šťávy)
kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
1 1 skořicový cukr (skořice) Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.