Nutriční hodnoty (Jablečno mrkvový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 31 497 kJ / 7 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,30 g |
Tuky | 592,03 g |
– nasycené | 154,54 g |
– nenasycené | 409,35 g |
–– mononenasycené | 302,63 g |
–– polynenasycené | 106,72 g |
––– omega 3 | 31,64 g |
Vláknina | 40,85 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 782 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 403,65 g |
– cukry | 104,75 g |
––– laktóza | 49,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku pohankové mouky | Mouka pohanková | 375 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku celozrnné pšeničné | ||
3 lžíce 3 lžíce dia cukru | Xylitol | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 375 ml |
1 hrnek 1 hrnek mléka (nebo vody) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
300 g 300 g ovocného jogurtu ( já použila choceňský jahodový) | Jogurt kravský bílý 3,5% | 300 ml |
2 lžíce 2 lžíce dia cukru | Xylitol | |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce limetkové (citronové šťávy) | ||
kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
1 1 skořicový cukr (skořice) | Cukr skořicový |