Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dia perník pro Erčičku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 423 kJ /
3 686 kcal
Bílkoviny104,80 g
– z toho živočišné bílkoviny51,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,90 g
Tuky202,45 g
– nasycené25,40 g
– nenasycené157,25 g
–– mononenasycené112,10 g
–– polynenasycené45,15 g
––– omega 312,72 g
Vláknina40,60 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 602 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy304,95 g
– cukry78,85 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 250 g
50 g 50 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 50 g
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
60 g 60 g dia cukru na pečení Xylitol 60 g
30 g 30 g kakaa Kakao prášek 30 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
150 ml 150 ml oleje (slunečnicový) Olej řepkový 150 ml
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
nasekané vlašské ořechy Vlašské ořechy
rozinky Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.