Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový koláč s tvarohovou náplní a špaldovou žmolenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie27 372 kJ /
6 542 kcal
Bílkoviny198,92 g
– z toho živočišné bílkoviny101,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny97,36 g
Tuky244,65 g
– nasycené131,28 g
– nenasycené94,37 g
–– mononenasycené77,21 g
–– polynenasycené17,16 g
––– omega 31,45 g
Vláknina82,72 g
Cholesterol 1,84 g
Sodík 1,14 g
Sůl2,47 g
Sacharidy844,79 g
– cukry335,45 g
––– laktóza29,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
200 g 200 g špaldové mouky (lze jen polohrubou) Mouka špaldová hrubá 200 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
70 g 70 g cukru krupice Cukr bílý 70 g
70 g 70 g změklého másla Máslo kravské 70 g
42 g 42 g droždí Droždí pekařské lisované 42 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
30 g 30 g cukru krupice Cukr bílý 30 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 30 g
mléko (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
100 g 100 g polohrubé mouky (lze i hladká) Mouka pšeničná polohrubá 100 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
70-100 g 70-100 g cukru krupice (dle chuti) Cukr bílý 85 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
40 g 40 g nadrcených špaldových vloček Vločky špaldové 40 g
20 g 20 g mletých mandlí Mandle loupané mleté 20 g
4 kapky 4 kapky mandlové tresti Aroma mandlové
8-10 8-10 hrušek (dle velikosti) Hruška čerstvá 1170 g
moučkový cukr (na posypání koláče) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.