Nutriční hodnoty (Pelclův bramborák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 233 kJ / 1 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
Tuky | 74,35 g |
– nasycené | 36,31 g |
– nenasycené | 32,20 g |
–– mononenasycené | 17,83 g |
–– polynenasycené | 14,38 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 9,27 g |
Cholesterol | 759 mg |
Sodík | 3,09 g |
Sůl | 7,53 g |
Sacharidy | 21,03 g |
– cukry | 12,83 g |
––– laktóza | 3,23 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
20 dkg 20 dkg šunkového salámu | Měkký salám | 200 g |
2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce pikantní zeleninové směsi Ljutenica nebo podobné směsi | Mrkev mražená | 30 g |
1 1 Hermelín (můžeme dát i Nivu a sterilované žampiony) | Hermelín | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |