Nutriční hodnoty (Bačovská kuřecí roládka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 567 kJ / 3 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 373,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 372,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 190,72 g |
– nasycené | 96,78 g |
– nenasycené | 88,34 g |
–– mononenasycené | 73,99 g |
–– polynenasycené | 14,35 g |
––– omega 3 | 3,81 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 977 mg |
Sodík | 4,95 g |
Sůl | 12,63 g |
Sacharidy | 7,68 g |
– cukry | 3,61 g |
––– laktóza | 3,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
200 g 200 g brynzy | Brynza | 200 g |
150 g 150 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 150 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej nebo máslo na opékání | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
pár lžic pár lžic smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |