Nutriční hodnoty (Dušené hovězí s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 807 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,15 g |
Tuky | 6,93 g |
– nasycené | 2,99 g |
– nenasycené | 3,23 g |
–– mononenasycené | 2,79 g |
–– polynenasycené | 0,44 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 5,35 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 996 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 13,36 g |
– cukry | 6,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího masa na dušení | Hovězí kýta | 500 g |
150 ml 150 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 lžíce 2 lžíce kaparů | Kapary | 30 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
hovězí bujonová kostka | Bujón hovězí |