Nutriční hodnoty (Szegedinský guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 318 kJ / 1 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 217,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 59,84 g |
– nasycené | 25,56 g |
– nenasycené | 24,56 g |
–– mononenasycené | 21,16 g |
–– polynenasycené | 3,41 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 22,10 g |
– cukry | 17,90 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového masa (kýta, plecko) | Vepřová kýta | 1000 g |
2 sáčky 2 sáčky kysaného zelí (v Brně a okolí - Tuřanského) | Zelí bílé kvašené | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
250 ml 250 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
hl. mouka | Mouka pšeničná hladká | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |