Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Szegedinský guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 318 kJ /
1 510 kcal
Bílkoviny218,96 g
– z toho živočišné bílkoviny217,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky59,84 g
– nasycené25,56 g
– nenasycené24,56 g
–– mononenasycené21,16 g
–– polynenasycené3,41 g
––– omega 30,35 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 490 mg
Sodík 631 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy22,10 g
– cukry17,90 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového masa (kýta, plecko) Vepřová kýta 1000 g
2 sáčky 2 sáčky kysaného zelí (v Brně a okolí - Tuřanského) Zelí bílé kvašené
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
250 ml 250 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
mletá paprika Paprika červená sušená
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
sůl Sůl mořská
hl. mouka Mouka pšeničná hladká
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.