Nutriční hodnoty (Zelný závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 362 kJ / 1 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,30 g |
Tuky | 44,50 g |
– nasycené | 27,45 g |
– nenasycené | 15,90 g |
–– mononenasycené | 13,55 g |
–– polynenasycené | 2,35 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 37,50 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 187 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 301,40 g |
– cukry | 275,90 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
100 g 100 g rozinek (Rožínka) | Rozinky | 100 g |
10 g 10 g mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
180 g 180 g moučkového cukru | Cukr bílý | 180 g |
1 1 listové těsto | Listové těsto |