Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený bůček s cuketovým zelím a "frncochatými knedlíky")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 738 kJ /
3 522 kcal
Bílkoviny135,45 g
– z toho živočišné bílkoviny109,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,33 g
Tuky249,52 g
– nasycené71,27 g
– nenasycené129,63 g
–– mononenasycené104,76 g
–– polynenasycené24,87 g
––– omega 31,17 g
Vláknina23,11 g
Cholesterol 384 mg
Sodík 3,94 g
Sůl9,20 g
Sacharidy175,83 g
– cukry21,26 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřového bůčku (množství dle počtu strávníků) Vepřový bok 750 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce sádla (nemusí být) Sádlo vepřové 15 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
1 1 větší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká 15 g
5 5 středně velkých brambor Brambor zimní 250 g
3 lžíce 3 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 45 g
10 lžic 10 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.