Nutriční hodnoty (Pečený bůček s cuketovým zelím a "frncochatými knedlíky")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 738 kJ / 3 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,33 g |
Tuky | 249,52 g |
– nasycené | 71,27 g |
– nenasycené | 129,63 g |
–– mononenasycené | 104,76 g |
–– polynenasycené | 24,87 g |
––– omega 3 | 1,17 g |
Vláknina | 23,11 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 3,94 g |
Sůl | 9,20 g |
Sacharidy | 175,83 g |
– cukry | 21,26 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřového bůčku (množství dle počtu strávníků) | Vepřový bok | 750 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla (nemusí být) | Sádlo vepřové | 15 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 větší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
5 5 středně velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
3 lžíce 3 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 45 g |
10 lžic 10 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |