Nutriční hodnoty (Kuře se smetanou a vínem v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 627 kJ / 1 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 136,00 g |
– nasycené | 74,60 g |
– nenasycené | 59,30 g |
–– mononenasycené | 52,00 g |
–– polynenasycené | 7,30 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 234 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 7,60 g |
– cukry | 4,70 g |
––– laktóza | 4,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
50 g 50 g máslo | Máslo kravské | 50 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
2-3 ks 2-3 ks hřebíčků | Hřebíček |