Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na saturejce, zelenině a houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 278 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,36 g |
Tuky | 3,27 g |
– nasycené | 1,11 g |
– nenasycené | 1,95 g |
–– mononenasycené | 0,72 g |
–– polynenasycené | 1,23 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 19,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,10 g |
– cukry | 25,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřového masa | Vepřová kýta | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
trochu trochu pórku | Pórek čerstvý | |
1 hrst 1 hrst mražených hub ( nebo čerstvé, i žampiony) | Hřib mražený | |
1 lžíce 1 lžíce houbového koření | Provensálské koření | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce saturejky | Saturejka sušená | 15 g |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská |