Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na saturejce, zelenině a houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 278 kJ /
306 kcal
Bílkoviny8,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,36 g
Tuky3,27 g
– nasycené1,11 g
– nenasycené1,95 g
–– mononenasycené0,72 g
–– polynenasycené1,23 g
––– omega 30,00 g
Vláknina19,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy53,10 g
– cukry25,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřového masa Vepřová kýta
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
trochu trochu pórku Pórek čerstvý
1 hrst 1 hrst mražených hub ( nebo čerstvé, i žampiony) Hřib mražený
1 lžíce 1 lžíce houbového koření Provensálské koření 15 g
1 lžíce 1 lžíce saturejky Saturejka sušená 15 g
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.