Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra dušená)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 234 kJ /
1 729 kcal
Bílkoviny108,24 g
– z toho živočišné bílkoviny104,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,34 g
Tuky123,49 g
– nasycené57,17 g
– nenasycené58,83 g
–– mononenasycené48,10 g
–– polynenasycené10,73 g
––– omega 30,41 g
Vláknina5,11 g
Cholesterol 1,65 g
Sodík 2,13 g
Sůl5,58 g
Sacharidy44,79 g
– cukry8,05 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
300 ml 300 ml vývaru (nebo vody) Vývar masový 300 ml
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky kmínu Kmín 1.25 g
tmavá sójová omáčka Sójová omáčka Shoyu
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.