Nutriční hodnoty (Dietní cuketka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 166 kJ / 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
Tuky | 4,05 g |
– nasycené | 1,24 g |
– nenasycené | 2,22 g |
–– mononenasycené | 1,37 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 213 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 30,30 g |
– cukry | 7,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší cuketa nebo střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
1 1 veliký stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 1 vrchovatá lžíce slunečnicového oleje nebo olivového oleje | Olej slunečnicový | |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
loupaná rajčata v plechovce plechovce i s nálevem | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
1/4 1/4 menší hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
sterilované žampiony (malá konzerva) nebo hlíva nebo čerstvé houby | Žampion zavařený | |
sůl | Sůl mořská | |
Podravka | Kořenící směs sypká | |
chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
koření Italské bylinky | Provensálské koření | |
sušená Bazalka | Bazalka sušená |