Nutriční hodnoty (Salát-fazolový s tuňákem z Itálie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 430 kJ / 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,87 g |
Tuky | 0,59 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,29 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
– cukry | 14,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 konzerva tuňáka (kousky) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí ve slaném nálevu | Fazole v konzervě | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
sůl | Sůl mořská |