Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavkový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 668 kJ /
399 kcal
Bílkoviny29,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,96 g
Tuky2,34 g
– nasycené1,91 g
– nenasycené0,31 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,26 g
––– omega 30,00 g
Vláknina48,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy42,60 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg čerstvých václavek Václavka čerstvá 1000 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej (nebo sádlo) Olej řepkový
červená mletá paprika Paprika červená sušená
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
kmín Kmín
sušené feferonky Chilli paprička sušená
sůl Sůl mořská
vývar Vývar masový
cibule na ozdobu Cibule čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.