Nutriční hodnoty (Václavkový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 668 kJ / 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,96 g |
Tuky | 2,34 g |
– nasycené | 1,91 g |
– nenasycené | 0,31 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 48,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg čerstvých václavek | Václavka čerstvá | 1000 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
červená mletá paprika | Paprika červená sušená | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
kmín | Kmín | |
sušené feferonky | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
vývar | Vývar masový | |
cibule na ozdobu | Cibule čerstvá |