Nutriční hodnoty (Fazolový salát s feferonkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 910 kJ / 1 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,58 g |
Tuky | 57,35 g |
– nasycené | 7,31 g |
– nenasycené | 48,39 g |
–– mononenasycené | 33,05 g |
–– polynenasycené | 15,34 g |
––– omega 3 | 1,58 g |
Vláknina | 73,20 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 89,14 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g barevných fazolí | Fazole červená ledvina | 200 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
3 PL 3 PL octa balsamico | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
2 PL 2 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
1 PL 1 PL majonézy | Majonéza | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |