Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrový řízek v jablkovém těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 171 kJ /
1 236 kcal
Bílkoviny123,19 g
– z toho živočišné bílkoviny114,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,83 g
Tuky31,22 g
– nasycené6,36 g
– nenasycené13,89 g
–– mononenasycené9,27 g
–– polynenasycené4,62 g
––– omega 30,31 g
Vláknina11,67 g
Cholesterol 2,06 g
Sodík 700 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy101,84 g
– cukry32,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřových jater nebo telecích Játra vepřová 500 g
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
0,05 l 0,05 l bílého vína Víno bílé suché 50.00000074505806 ml
6 dkg 6 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
olej na smažení Olej řepkový
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
na špičku nože na špičku nože mleté skořice Skořice ceylonská mletá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.