Nutriční hodnoty (Játrový řízek v jablkovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 171 kJ / 1 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,83 g |
Tuky | 31,22 g |
– nasycené | 6,36 g |
– nenasycené | 13,89 g |
–– mononenasycené | 9,27 g |
–– polynenasycené | 4,62 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 11,67 g |
Cholesterol | 2,06 g |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 101,84 g |
– cukry | 32,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřových jater nebo telecích | Játra vepřová | 500 g |
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
0,05 l 0,05 l bílého vína | Víno bílé suché | 50.00000074505806 ml |
6 dkg 6 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
na špičku nože na špičku nože mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |