Nutriční hodnoty (Neapolská játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 685 kJ / 1 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,69 g |
Tuky | 37,14 g |
– nasycené | 4,25 g |
– nenasycené | 26,14 g |
–– mononenasycené | 17,44 g |
–– polynenasycené | 8,70 g |
––– omega 3 | 1,91 g |
Vláknina | 40,86 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 134,40 g |
– cukry | 23,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
4 4 rozdrcené stroučky česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
1 1 zelená paprika nakrájená na proužky | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 rajče nakrájené na čtvrtiny | Rajče červené čerstvé | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |