Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Neapolská játra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 685 kJ /
1 359 kcal
Bílkoviny116,69 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,69 g
Tuky37,14 g
– nasycené4,25 g
– nenasycené26,14 g
–– mononenasycené17,44 g
–– polynenasycené8,70 g
––– omega 31,91 g
Vláknina40,86 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 1,11 g
Sůl2,90 g
Sacharidy134,40 g
– cukry23,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřových jater Játra vepřová 500 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
4 4 rozdrcené stroučky česneku Česnek čerstvý 280 g
4 lžíce 4 lžíce kečupu Kečup sladký 60 ml
1 1 zelená paprika nakrájená na proužky Paprika zelená čerstvá
1 1 rajče nakrájené na čtvrtiny Rajče červené čerstvé 60 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.