Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra na kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 359 kJ /
1 281 kcal
Bílkoviny112,88 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,88 g
Tuky48,07 g
– nasycené4,92 g
– nenasycené35,90 g
–– mononenasycené24,62 g
–– polynenasycené11,28 g
––– omega 32,81 g
Vláknina35,20 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 2,31 g
Sůl5,70 g
Sacharidy94,30 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřových jater nakrájených na nudličky Játra vepřová 500 g
1 1 střední cibule nakrájená nadrobno Cibule čerstvá 70 g
3 3 rozdrcené stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
vařená rýže 4 porce Rýže bílá
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citron nakrájený na kolečka kolečka Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.