Nutriční hodnoty (Játra na kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 359 kJ / 1 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,88 g |
Tuky | 48,07 g |
– nasycené | 4,92 g |
– nenasycené | 35,90 g |
–– mononenasycené | 24,62 g |
–– polynenasycené | 11,28 g |
––– omega 3 | 2,81 g |
Vláknina | 35,20 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 2,31 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 94,30 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřových jater nakrájených na nudličky | Játra vepřová | 500 g |
1 1 střední cibule nakrájená nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 rozdrcené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
vařená rýže 4 porce | Rýže bílá | |
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citron nakrájený na kolečka kolečka | Citrón čerstvý |