Nutriční hodnoty (Hovězí na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 7 376 kJ / 1 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 320,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 319,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,28 g |
Tuky | 33,17 g |
– nasycené | 14,31 g |
– nenasycené | 15,36 g |
–– mononenasycené | 13,98 g |
–– polynenasycené | 1,38 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 705 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 20,80 g |
– cukry | 14,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg hovězí plece | Hovězí plec | 1500 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
uzená slanina | Špek | |
vývar (nebo hovězí bujón) | Vývar masový | |
150 ml 150 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tymián | Tymián sušený | |
jalovčinky | Jalovec čerstvý |