Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí na divoko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie7 376 kJ /
1 763 kcal
Bílkoviny320,78 g
– z toho živočišné bílkoviny319,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,28 g
Tuky33,17 g
– nasycené14,31 g
– nenasycené15,36 g
–– mononenasycené13,98 g
–– polynenasycené1,38 g
––– omega 30,15 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 705 mg
Sodík 1,06 g
Sůl3,00 g
Sacharidy20,80 g
– cukry14,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg hovězí plece Hovězí plec 1500 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
uzená slanina Špek
vývar (nebo hovězí bujón) Vývar masový
150 ml 150 ml suchého červeného vína Víno červené suché 150 ml
smetana Smetana kravská sladká 12%
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
česnek Česnek čerstvý
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
mletý pepř Pepř černý mletý
tymián Tymián sušený
jalovčinky Jalovec čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.