Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka s vůni perníku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie13 642 kJ /
3 261 kcal
Bílkoviny71,86 g
– z toho živočišné bílkoviny39,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,04 g
Tuky137,03 g
– nasycené16,68 g
– nenasycené106,10 g
–– mononenasycené75,38 g
–– polynenasycené30,72 g
––– omega 38,43 g
Vláknina9,66 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 463 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy430,17 g
– cukry216,41 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 ml 150 ml mléka (teplého) Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
4 4 vejce (sníh) Vejce slepičí 280 g
1 1 kypřící prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 lžička 1 lžička kakaa Kakao prášek 3 g
citronová kůra z 1 citronu Citronová kúra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.