Nutriční hodnoty (Bábovka s vůni perníku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 13 642 kJ / 3 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,04 g |
Tuky | 137,03 g |
– nasycené | 16,68 g |
– nenasycené | 106,10 g |
–– mononenasycené | 75,38 g |
–– polynenasycené | 30,72 g |
––– omega 3 | 8,43 g |
Vláknina | 9,66 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 430,17 g |
– cukry | 216,41 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 ml 150 ml mléka (teplého) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
4 4 vejce (sníh) | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 kypřící prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 lžička 1 lžička kakaa | Kakao prášek | 3 g |
citronová kůra z 1 citronu | Citronová kúra čerstvá |