Nutriční hodnoty (Humpolácké ledvinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 925 kJ / 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,37 g |
Tuky | 86,89 g |
– nasycené | 42,63 g |
– nenasycené | 43,08 g |
–– mononenasycené | 36,82 g |
–– polynenasycené | 6,26 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 5,03 g |
Cholesterol | 79 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,15 g |
Sacharidy | 25,73 g |
– cukry | 12,55 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 4 kusy 4 kusy vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička papriky | Paprika bílá čerstvá | 5 g |
6 ks 6 ks žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1,5 dl 1,5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
1,5 lžíce 1,5 lžíce hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý |