Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Humpolácké ledvinky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 925 kJ /
938 kcal
Bílkoviny11,97 g
– z toho živočišné bílkoviny8,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,37 g
Tuky86,89 g
– nasycené42,63 g
– nenasycené43,08 g
–– mononenasycené36,82 g
–– polynenasycené6,26 g
––– omega 30,13 g
Vláknina5,03 g
Cholesterol 79 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,15 g
Sacharidy25,73 g
– cukry12,55 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 4 kusy 4 kusy vepřových ledvinek Ledviny vepřové
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička papriky Paprika bílá čerstvá 5 g
6 ks 6 ks žampionů Žampion čerstvý
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1,5 dl 1,5 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
1,5 lžíce 1,5 lžíce hladké mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká 15 g
1 lžíce 1 lžíce čerstvého kopru Kopr nať čerstvý 15 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.