Nutriční hodnoty (Vepřová roláda v hořčicovo-smetanové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 321 kJ / 3 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 311,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 310,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 234,23 g |
– nasycené | 99,74 g |
– nenasycené | 114,84 g |
–– mononenasycené | 97,99 g |
–– polynenasycené | 16,85 g |
––– omega 3 | 1,63 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 7,75 g |
Sacharidy | 16,01 g |
– cukry | 13,76 g |
––– laktóza | 9,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1500 g |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
hořčice plnotučná | Hořčice plnotučná | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
hrášek | Hrášek zelený | |
kousek kousek řapíkatého celeru (nemusí být) | Celer řapíkatý | |
3 3 menší sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
3 3 zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
kousek kousek špeku (nemusí být) | Špek | |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje (opečení rolády) | Olej řepkový | 11 ml |
vývar (voda) na podlití | Vývar hovězí | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |