Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová roláda v hořčicovo-smetanové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 321 kJ /
3 423 kcal
Bílkoviny311,79 g
– z toho živočišné bílkoviny310,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky234,23 g
– nasycené99,74 g
– nenasycené114,84 g
–– mononenasycené97,99 g
–– polynenasycené16,85 g
––– omega 31,63 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 3,26 g
Sůl7,75 g
Sacharidy16,01 g
– cukry13,76 g
––– laktóza9,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg vepřové plece Vepřová plec 1500 g
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
hořčice plnotučná Hořčice plnotučná
mrkev Mrkev čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
hrášek Hrášek zelený
kousek kousek řapíkatého celeru (nemusí být) Celer řapíkatý
3 3 menší sterilované okurky Okurka polní zavařená
3 3 zelené cibulky Cibulka jarní čerstvá
kousek kousek špeku (nemusí být) Špek
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
1 lžíce 1 lžíce oleje (opečení rolády) Olej řepkový 11 ml
vývar (voda) na podlití Vývar hovězí
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.