Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka s přesnídávkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 250 kJ /
1 733 kcal
Bílkoviny54,22 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,50 g
Tuky36,24 g
– nasycené10,08 g
– nenasycené16,75 g
–– mononenasycené12,85 g
–– polynenasycené3,90 g
––– omega 30,11 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 403 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy271,65 g
– cukry154,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
15 dkg 15 dkg cukru Cukr bílý 150 g
15 dkg 15 dkg pol. mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
lžičku lžičku prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 1 jablečná přesnídávka Jablečné pyré
1 lžíci 1 lžíci kakaa Kakao prášek 25 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.