Nutriční hodnoty (Bábovka s přesnídávkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 250 kJ / 1 733 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,50 g |
Tuky | 36,24 g |
– nasycené | 10,08 g |
– nenasycené | 16,75 g |
–– mononenasycené | 12,85 g |
–– polynenasycené | 3,90 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 271,65 g |
– cukry | 154,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
15 dkg 15 dkg cukru | Cukr bílý | 150 g |
15 dkg 15 dkg pol. mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
lžičku lžičku prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 1 jablečná přesnídávka | Jablečné pyré | |
1 lžíci 1 lžíci kakaa | Kakao prášek | 25 g |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |