Nutriční hodnoty (Vepřová kýta protýkaná mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 655 kJ / 1 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 267,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 262,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,27 g |
Tuky | 41,17 g |
– nasycené | 9,86 g |
– nenasycené | 21,03 g |
–– mononenasycené | 17,24 g |
–– polynenasycené | 3,79 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 14,44 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 901 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 31,21 g |
– cukry | 22,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-1,5 kg 1-1,5 kg Vepřové kýty | Vepřová kýta | 1250 g |
300 g 300 g mrkev tenší | Mrkev čerstvá | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý bílý | Pepř černý mletý | |
1 ks 1 ks cibule střední | Cibule čerstvá | 69 g |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
vývar (voda na podlití) | Vývar hovězí |