Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srnčí lopatka na červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 198 kJ /
6 501 kcal
Bílkoviny486,73 g
– z toho živočišné bílkoviny455,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,48 g
Tuky420,63 g
– nasycené157,04 g
– nenasycené247,04 g
–– mononenasycené205,53 g
–– polynenasycené41,51 g
––– omega 31,80 g
Vláknina77,30 g
Cholesterol 855 mg
Sodík 3,73 g
Sůl9,00 g
Sacharidy165,75 g
– cukry14,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg srnčí lopatky Kost srnčí 1500 g
150 g 150 g uzené slaniny Špek 150 g
10 10 kulek jalovce Jalovec sušený
15 15 kulek pepře Pepř černý 15 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
3 3 kulky nového koření Nové koření
1/2 1/2 mocca lžičky kmínu Kmín
1/2 1/2 mocca lžičky mletého zázvoru - zázvoru Zázvor sušený mletý
1 1 větší na drobno nasekaná čevená cibule Cibule čerstvá 70 g
7 7 rozdrcený česnek Česnek čerstvý 490 g
150 ml 150 ml olivového oleje Olej olivový 150 ml
100 ml 100 ml červeného vína - Amarr Víno červené suché 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.