Nutriční hodnoty (Pikantní kuřecí s dýní a cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 902 kJ / 2 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 345,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,72 g |
Tuky | 17,28 g |
– nasycené | 4,39 g |
– nenasycené | 10,47 g |
–– mononenasycené | 6,62 g |
–– polynenasycené | 3,85 g |
––– omega 3 | 2,66 g |
Vláknina | 132,70 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 4,23 g |
Sůl | 12,19 g |
Sacharidy | 81,97 g |
– cukry | 32,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší dýně Hokaido (asi 500 g) | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kousek kousek čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
4 4 řízky z kuřecích prsou | Kuře prso | 1400 g |
400 g 400 g (plechovka) sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 400 g |
400 g 400 g (plechovka) sterilované cizrny | Cizrna ve slaném nálevu | 400 g |
2-3 lžičky 2-3 lžičky harissy | Harissa | 12.5 g |
cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |