Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní kuřecí s dýní a cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 902 kJ /
2 128 kcal
Bílkoviny345,92 g
– z toho živočišné bílkoviny326,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,72 g
Tuky17,28 g
– nasycené4,39 g
– nenasycené10,47 g
–– mononenasycené6,62 g
–– polynenasycené3,85 g
––– omega 32,66 g
Vláknina132,70 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 4,23 g
Sůl12,19 g
Sacharidy81,97 g
– cukry32,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší dýně Hokaido (asi 500 g) Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
4 4 řízky z kuřecích prsou Kuře prso 1400 g
400 g 400 g (plechovka) sterilovaných rajčat Rajče červené sterilované 400 g
400 g 400 g (plechovka) sterilované cizrny Cizrna ve slaném nálevu 400 g
2-3 lžičky 2-3 lžičky harissy Harissa 12.5 g
cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.