Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zemiaky pečené - podľa Renaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 057 kJ /
1 687 kcal
Bílkoviny48,43 g
– z toho živočišné bílkoviny31,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,93 g
Tuky99,18 g
– nasycené49,18 g
– nenasycené48,15 g
–– mononenasycené38,09 g
–– polynenasycené10,06 g
––– omega 30,20 g
Vláknina24,78 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 3,38 g
Sůl8,00 g
Sacharidy140,02 g
– cukry15,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
15 ks 15 ks středně velkých brambor Brambor zimní 750 g
100 g 100 g prorostlé slaniny (Oravské) Špek 100 g
200 g 200 g mírně pikantní klobásy Klobása 200 g
2 ks 2 ks střední cibule Cibule čerstvá 138 g
1/8 1/8 másla Máslo kravské 0.125 g
kyselé mléko (dle spotřeby jednotlivců) Mléko kravské polotučné 1,5%
chléb (dle spotřeby jednotlivců) Chléb pšeničný kváskový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.