Nutriční hodnoty (Zemiaky pečené - podľa Renaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 057 kJ / 1 687 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,93 g |
Tuky | 99,18 g |
– nasycené | 49,18 g |
– nenasycené | 48,15 g |
–– mononenasycené | 38,09 g |
–– polynenasycené | 10,06 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 24,78 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 3,38 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 140,02 g |
– cukry | 15,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
15 ks 15 ks středně velkých brambor | Brambor zimní | 750 g |
100 g 100 g prorostlé slaniny (Oravské) | Špek | 100 g |
200 g 200 g mírně pikantní klobásy | Klobása | 200 g |
2 ks 2 ks střední cibule | Cibule čerstvá | 138 g |
1/8 1/8 másla | Máslo kravské | 0.125 g |
kyselé mléko (dle spotřeby jednotlivců) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
chléb (dle spotřeby jednotlivců) | Chléb pšeničný kváskový | |
sůl | Sůl mořská |