Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perník od pí. Fidranské)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 974 kJ /
4 535 kcal
Bílkoviny94,18 g
– z toho živočišné bílkoviny25,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,50 g
Tuky134,79 g
– nasycené21,12 g
– nenasycené104,58 g
–– mononenasycené71,24 g
–– polynenasycené33,34 g
––– omega 38,83 g
Vláknina39,00 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 446 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy716,80 g
– cukry347,17 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
250 g 250 g cukru krupice Cukr bílý 250 g
9 lžic 9 lžic oleje Olej řepkový 99 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
50 g 50 g kakaa Kakao prášek 50 g
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
0,5 kg 0,5 kg jablek Jablko čerstvé 500 g
oříšky Lískový ořech
rozinky Rozinky
řepný sirup (nemusí být) Sirup rýžový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.