Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlý boršč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 835 kJ /
1 156 kcal
Bílkoviny75,98 g
– z toho živočišné bílkoviny63,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,63 g
Tuky52,13 g
– nasycené29,11 g
– nenasycené19,71 g
–– mononenasycené17,51 g
–– polynenasycené2,20 g
––– omega 30,19 g
Vláknina29,80 g
Cholesterol 248 mg
Sodík 3,56 g
Sůl8,70 g
Sacharidy81,90 g
– cukry43,05 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček celého pepře Pepř černý
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
300 g 300 g vepřového masa (hovězí, uzené) Vepřová kýta 300 g
1/4 1/4 hlavičky bílého zelí Zelí bílé čerstvé
400 g 400 g leča Zelenina směs sterilovaná 400 g
400 g 400 g naložené červené řepy Červená řepa čerstvá 400 g
30 g 30 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
ocet nebo citron Ocet lihový
cukr Cukr bílý
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
může být i klobása dle vlastního výběru Klobása

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.