Nutriční hodnoty (Rychlý boršč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 835 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,63 g |
Tuky | 52,13 g |
– nasycené | 29,11 g |
– nenasycené | 19,71 g |
–– mononenasycené | 17,51 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 29,80 g |
Cholesterol | 248 mg |
Sodík | 3,56 g |
Sůl | 8,70 g |
Sacharidy | 81,90 g |
– cukry | 43,05 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
300 g 300 g vepřového masa (hovězí, uzené) | Vepřová kýta | 300 g |
1/4 1/4 hlavičky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
400 g 400 g leča | Zelenina směs sterilovaná | 400 g |
400 g 400 g naložené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 400 g |
30 g 30 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
ocet nebo citron | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
může být i klobása dle vlastního výběru | Klobása |