Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Divoké hovězí na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 171 kJ /
1 236 kcal
Bílkoviny96,09 g
– z toho živočišné bílkoviny92,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,09 g
Tuky73,37 g
– nasycené35,30 g
– nenasycené36,37 g
–– mononenasycené31,04 g
–– polynenasycené5,33 g
––– omega 30,15 g
Vláknina9,65 g
Cholesterol 244 mg
Sodík 1,69 g
Sůl4,10 g
Sacharidy28,42 g
– cukry10,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hovězího zadního masa Hovězí kýta 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g kořenové zeleniny Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 citrónu Citrón čerstvý 45 g
1 lžička 1 lžička kaparů (nebo kyselá okurka) Kapary 5 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
pár kuliček kuliček celého pepře Pepř černý
pár kuliček kuliček nového koření Nové koření
tymián Tymián sušený
bobkový list Bobkový list sušený
80 g 80 g slaniny Špek 80 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.