Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švédský koláč 2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie34 102 kJ /
8 151 kcal
Bílkoviny205,29 g
– z toho živočišné bílkoviny127,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny78,00 g
Tuky277,68 g
– nasycené165,51 g
– nenasycené96,30 g
–– mononenasycené85,20 g
–– polynenasycené11,10 g
––– omega 31,03 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 950 mg
Sůl2,69 g
Sacharidy1 191,90 g
– cukry645,30 g
––– laktóza53,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
750 g 750 g měkkého tvarohu (3 ks) Tvaroh polotučný 750 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
100 g 100 g opraných rozinek Rozinky 100 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
250 g 250 g másla nebo Hery na pokladení na těsto Máslo kravské 250 g
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.