Nutriční hodnoty (Švédský koláč 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 34 102 kJ / 8 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 127,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 78,00 g |
Tuky | 277,68 g |
– nasycené | 165,51 g |
– nenasycené | 96,30 g |
–– mononenasycené | 85,20 g |
–– polynenasycené | 11,10 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 1,56 g |
Sodík | 950 mg |
Sůl | 2,69 g |
Sacharidy | 1 191,90 g |
– cukry | 645,30 g |
––– laktóza | 53,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
750 g 750 g měkkého tvarohu (3 ks) | Tvaroh polotučný | 750 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
100 g 100 g opraných rozinek | Rozinky | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
250 g 250 g másla nebo Hery na pokladení na těsto | Máslo kravské | 250 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín |