Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mramorový korpus se šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie19 169 kJ /
4 582 kcal
Bílkoviny78,47 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,75 g
Tuky227,24 g
– nasycené41,48 g
– nenasycené164,55 g
–– mononenasycené118,20 g
–– polynenasycené46,35 g
––– omega 312,66 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 541 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy541,90 g
– cukry343,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
240 g 240 g moučkového cukru Cukr bílý 240 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
100 ml 100 ml vroucí vody Voda 100 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
500 500 ml smetany ke šlehání (RAMA CREMEFINE - kupovala jsem ji v Tescu a v Bille ale určitě ji mají i jinde Je to taková fialovo-bílá lahvička ve tvaru kuželky a je z plastu) Smetana kravská sladká 30%
150 g 150 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 150 g
šlehačka v krabičce Šlehačka 35%
1 1 ztužovač Ztužovač šlehačky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.