Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 513 kJ /
2 035 kcal
Bílkoviny33,72 g
– z toho živočišné bílkoviny13,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky95,34 g
– nasycené56,13 g
– nenasycené34,25 g
–– mononenasycené30,40 g
–– polynenasycené3,85 g
––– omega 30,34 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 644 mg
Sodík 275 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy257,45 g
– cukry104,80 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400-500 400-500 g kelímek bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5%
1 1 stejný kelímek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
1/2 1/2 stejného kelímku cukru Cukr bílý
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká
ovoce (rybíz, švestky, borůvky, meruňky) Jahody čerstvé
200 g 200 g mouky polohrubé Mouka pšeničná polohrubá 200 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.