Nutriční hodnoty (Jogurtový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 513 kJ / 2 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 95,34 g |
– nasycené | 56,13 g |
– nenasycené | 34,25 g |
–– mononenasycené | 30,40 g |
–– polynenasycené | 3,85 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 644 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 257,45 g |
– cukry | 104,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400-500 400-500 g kelímek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 1 stejný kelímek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
1/2 1/2 stejného kelímku cukru | Cukr bílý | |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká | |
ovoce (rybíz, švestky, borůvky, meruňky) | Jahody čerstvé | |
200 g 200 g mouky polohrubé | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |